Je tijd efficiënter indelen

Naast hard werken moet je thuis ook nog eens zorgen voor genoeg voorraad aan eten en drinken, schoonmaken en een sociaal leven onderhouden. Dat kan best een zware opgave zijn, al helemaal als je ook nog de kinderen op tijd van school moet ophalen. Wees gerust, want met een aantal aanpassingen in je dagelijkse routine kun je veel efficiënter omgaan met je tijd. Lees gauw verder!

Online boodschappen doen

Zit je echt in tijdnood? Dan is boodschappen doen via het internet een goede manier om alsnog alle producten in huis te halen. Je kiest gemakkelijk welke producten je nodig hebt en hoeveel je ervan wilt hebben. Naast groente en fruit kun je natuurlijk ook bijvoorbeeld toiletpapier inkopen en andere spullen die je dagelijks nodig hebt om het huishouden te runnen. Bovendien bieden veel supermarkten ook een click en collect service aan; je moet dan dus wel zelf naar de supermarkt om je spullen op te halen. Op websites zoals disposablediscounter.nl kun je veel artikelen inkopen tegen lagere prijzen. Ook handig als je een eigen onderneming hebt!

Samen sporten

Je kind moet om zeven uur hockeytraining volgen, dus jij brengt hem heen en weer. In plaats van weer terug te gaan naar huis of daar te wachten, kun je ook zelf gaan sporten. Bijvoorbeeld door in de omgeving hard te lopen of als de sportschool dichtbij is, een lesje volgen. Mocht je kind even moeten wachten, dan kan hij dat veilig (en droog) doen in het clubhuis. Zo ben jij ook even sportief bezig geweest en heb je je hoofd kunnen leegmaken.