Een eikenhouten kapstok van FrakkZ

Afgelopen vakantie hebben we onze garderobe een opknapbeurt gegeven. Traditioneel een van de laatste plekken als het om het opknappen van een huis gaat. Maar nu was deze dus eindelijk aan de beurt. Nu staat alles weer strak in de lak en zijn de muren weer netjes wit. Nu alles was opgeruimd werd het tijd voor een grote wandkapstok aan de muur. Er is plaats genoeg, onze hal is ruim, dus het mooiste zou een grote kapstok eiken zijn, die er lekker uit springt op die witte muur.

Ik houd erg van natuurlijke en pure materialen, zoals eiken. In onze woning hebben we ook veel eiken details. Ik ging op zoek naar een eiken kapstok en kwam op de site van FrakkZ terecht. Daar zijn ze gespecialiseerd in het maken van houten kapstokken, eikenhouten kapstokken en er is ook een collectie kapstok steigerhout. Er zijn zelfs kapstokken volledig gemaakt van RVS, ook erg mooi maar daar is ons huis niet modern genoeg voor.

Toen ik de kapstok eiken zag van anderhalve meter lengte was ik meteen verkocht! Die vond ik erg gaaf en de rest van het gezin ook. Diezelfde dag nog hebben we de kapstok besteld.

De verwachte levertijd stond keurig op de site aangegeven, dus ik wist dat de kapstok snel in huis zou zijn. De bestelling verliep erg voorspoedig en er zijn ruime betalingsmogelijkheden. Nadat de bestelling was geplaatst kreeg ik meteen een orderbevestiging. Een week later kwam de postbode met een flink pakket aan de deur, daar was onze nieuwe eikenhouten kapstok.

De kapstok is erg gaaf geworden en precies zoals ik het me had voorgesteld. Mijn man heeft de kapstok die avond meteen opgehangen. Dit was erg makkelijk, het montagemateriaal was zelfs meegeleverd! Helemaal top. Ik ben erg tevreden over de producten en de service van FrakkZ. Ik kan iedereen aanraden om daar een leuke en persoonlijke eiken kapstok of kinderkapstok te bestellen.