Een zwemvest kind gevonden

Het mooie weer komt eraan en we trekken allen massaal naar het water toe. Ik als vader zijnde zorg er eerst voor dat de kinderen hun zwemvest aan hebben alvorens ze het water in mogen van mij. Misschien ben ik een beetje te bezorgd maar zit er niet op te wachten dat er iets gebeuren kan. Doordat ik hun een zwemvest laat aantrekken noem ik ze ook echt mijn zwemvest kind.  Veiligheid staat bij mij bovenaan! 

logo

Helaas merkte ik van de week dat een van de zwemvesten kapot was. Vervelend aangezien ik ze dan niet het water in laat gaan, het water kan hier verraderlijk stijl naar beneden gaan namelijk. Door te zoeken op het internet hoopte ik het snel in huis te krijgen zodat de kinderen ook het water in kunnen gaan, nu is het een zwembad in de tuin namelijk.

plastimo_trophy_geel_zwemvest_kind_f_1

Gemakkelijk online te bestellen

Door op de website van 4activekidz.nl te kijken kan je er gemakkelijk voor kiezen om online te bestellen. Vanachter je eigen computer een bestelling plaatsen om deze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen! Ik weet in ieder geval zeker dat onze kinderen weer veilig in het water kunnen spelen straks. Dankzij het zoeken op zwemvest kind!