Wasbare luiers online bestellen met gemak

Wasbare luiers online bestellen kan je een hoop tijd en energie besparen. Als je thuis komt van een lange dag wil je het liefst niet nog eens de deur uit moeten om luiers ergens vandaan te halen. Of wanneer je net terugkomt van boodschappen doen maar je bent vergeten om luiers te halen en dan moet je weer terug. Als je toch al je boodschappen online besteld waarom dan ook niet meteen de luiers zodat je alles in één keer hebt gehad. Het enige nadeel is dat je eraan moet denken om ze te wassen, maar wanneer dit eenmaal in je routine zit en je de wasbare luiers online bestellen meeneemt in de reguliere wasbeurten is er niks om je zorgen over te hoeven maken. Vervolgens kun je alles in de droger doen en heb je altijd een voorraad. Als je uitrekent hoeveel je nodig hebt per dag, zit je goed.

Wasbare luiers online bestellen via een app of internet?

De meeste grote winkels hebben tegenwoordig wel een app waar je spullen zoals wasbare luiers online bestellen samen met andere benodigdheden voor bijvoorbeeld in de badkamer zoals wc-papier en maandverband of tampons. Ook kun je kijken naar deze producten kopen in grotere oplages. Zo bespaar je meer tijd met kopen, maar ook geld. Het enige waar je dan rekening mee moet houden is dat je genoeg ruimte moet hebben om alles op te kunnen slaan. Zoals bijvoorbeeld een schuur, berging of garage. Je kunt ook gemakkelijk via een webshop wasbare luiers online bestellen wat net zo makkelijk is als via een app. Normaal heb je al je gegevens vaak al opgeslagen in een app zodat je sneller kunt afrekenen of je kunt inzien wat je eerder hebt besteld. Maar als je op een website een account aanmaakt kun je dit ook snel uitlezen en alles wat je wilt opnieuw bestellen.

Luiers online bestellen is modern

Vroeger werd het gezien dat je niet veel geld te besteden had als je herbruikbare spullen kocht. Nu is het volledig omgekeerd. Wanneer je nu langer houdbare spullen koopt zoals wasbare luiers online bestellen of bijvoorbeeld tote bags van bijvoorbeeld biologisch katoen wordt je gezien als iemand die het goed voor elkaar heeft. Wegwerp spullen zijn niet meer van deze tijd en absoluut niet duurzaam. Gezien de meeste mensen veel bezig zijn met het milieu hechten ze meer waarde aan kleinere spullen die ze kopen die een grote impact kunnen hebben. Zoals het vermijden van het kopen van plastic tasjes in de supermarkt.

Welke soorten luiers zijn er?

Je kunt wasbare luiers online bestellen met een eendelig- of tweedelig systeem waar je uit kunt kiezen. Een eendelig systeem heeft een soort overbroekje die vast zit aan de luier. Het is makkelijker in gebruik om aan en uit te doen, daarom kiezen mensen hier sneller voor. Het tweedelige systeem is een luier met een los overbroekje die waterdicht is en nog bevestigt moet worden. Omdat deze los zit kun je zelf bepalen hoe je deze vastzet, zodat eventueel lekken sneller wordt voorkomen. De tweedelige systemen zitten vaak dus een stuk beter gevormd naar het lichaam van de baby.