Vitamine D en Creatine zijn goed voor je 

Sinds de wetenschap ook een hele grote rol speelt in betere prestaties in de sport- en gezondheidswereld, is ook duidelijk geworden welke stoffen en middelen goed zijn voor het opbouwen van spieren. Creatine en Vitamine D worden beiden genoemd als hulp in de spierhuishouding. IVG-info ging haar licht opsteken bij een aantal bevriende sportschoolhouders en kon daardoor nog betere voorlichting geven over het gebruik van Vitamine D en Creatine. 

Ervaringen met Creatine en Vitamine D 

Stan Halters van sportschool Biceps voor Bikkels vertelt: ‘Creatine heb je nodig voor de energievoorziening in je spieren. Bij explosieve spierbewegingen helpt creatine de prestaties verbeteren. Met extra creatine kan je meer inspanningen leveren en ben je eerder hersteld van gedane inspanningen. Ik vind het prettig dat ik aan mijn klanten jullie website onder de aandacht kan brengen. De informatie die jullie delen is heel erg compleet en overzichtelijk. Zo kon ik specifieke vragen over Vitamine D ook makkelijk beantwoorden. Vaak denkt men alleen van Vitamine D dat het met de weerstand te maken heeft en dat alleen de zon invloed heeft op Vitamine D. Ik kan je zeggen: ook sporters hebben baat bij extra toevoeging van Vitamine D en dat in combinatie met creatine. Ook Vitamine D is goed voor je spieren. Het speelt namelijk een rol bij de aanmaak van cellen en weefsels. En we weten allemaal dat daar spieren van zijn opgebouwd, he?!’ 

IVG-Info deelt kennis over Vitamine D en Creatine 

IVG-info deelt graag alle informatie die zij kunnen verzamelen op het gebied van voedingssupplementen. Daar maken mensen die veel met supplementen werken gretig gebruik van. Ook Jan van der Sterken kan daar als sporter over meepraten.  

“Ik hoorde van de website IVG-info en ben daar zelf op onderzoek uitgegaan. Met de informatie die ik er vond durf ik met een gerust hart mijn voedingspatroon uit te breiden met supplementen van Creatine en Vitamine D. Word ik nog gezonder en sterker van.”, aldus Jan.