jeans

De vijf grootste jeans trends op een rij!

Het is duidelijk, een kledingstuk zoals jeans is populair en wordt ontzettend veel gedragen. In de modewereld is de denim jeans al lange tijd een van de favorieten. Je zult waarschijnlijk er eentje in je kledingkast hebben. Allerlei soorten jeans komen terug in de mode, van mom jeans tot skinny jeans. Wat zijn de grootste jeans trends van dit moment? Je leest het hieronder.

Heerlijke comfortabele mom jeans

Wil je mooie jeans dragen met een loose fit en dat het ook nog heerlijk comfortabel zit, kies dan voor de bekende mom jeans. Bij mom fits kun je kiezen uit verschillende modellen. Je kunt hierbij denken aan een mom jeans high waist. Deze jeans zitten heel prettig en kleed ook heel mooi af. Dit betekent dat denim niet altijd oncomfortabel hoeft te zitten als je maar voor een goede fit kiest. Zoek jij naar comfortabele jeans? Kijk dan naar de Red Button spijkerbroeken op Broekenbinkie.com. Dit merk staat bekend om de beste kwaliteit jeans. 

Wide leg jeans

De klassieke broek met wijde pijp is tegenwoordig in. De wide leg noemt men ook wel de bootcut jeans en je kunt er heel mooi verschillende tops mee combineren. Zo kun je ze heel stoer dragen, maar ook heel chic. Wil je voor stoer gaan, dan kies je voor een wijde broek met gaten.

Jeans met een split

De favoriet van veel fashion lovers is de jeans met een split. Je hebt tegenwoordig de skinny split jeans of de petitie split jeans. Je kunt deze jeans heel mooi combineren met leuke schoenen, zodat de split goed te zien blijft.

Jeans met print

Een andere interessante favoriet van fashion lovers zijn jeans met print. Je kunt heel creatief spelen met deze jeans en maakt je outfit helemaal compleet. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende jeans met print te verkrijgen, van stippeltjes print tot sterretje print.

Flared jeans

De meeste van de flared jeans bevatten een hele prettige stretchstof van denim, waardoor het heel comfortabel zit en er toch nog prachtig uit kan zien. De flared jeans kan je heel goed gebruiken als basis. Iedereen kent de normale flared broeken voor de dames, maar ook het denim model is de laatste tijd heel popilair. Wil je shinen in de zomer, kies dan voor de witte flared jeans. Ideaal om te dragen tijdens de zomer.