motor accessoires

Deze accessoires voor op de motor zijn een must have

Ben jij benieuwd wat voor handige accessoires voor op je motorfiets niet mogen ontbreken? Wij hebben een aantal van onze must have accessoires voor jou op een rijtje gezet. De een verhoogt de veiligheid van het motorrijden op de weg, terwijl de ander juist zorgt voor een plezierige rijervaring voor jou. Lees snel verder om meer te weten te komen.

Een handige motorslot

Veiligheid is niet alleen belangrijk tijdens het rijden, maar ook wanneer jij jouw motor parkeert. Het laatste wat jij wilt is dat jij het slachtoffer wordt van diefstal. Met behulp van een goed motorslot voorkom jij dat jouw motor gestolen wordt. Je kan een speciaal slot kopen die handig is om vast te maken aan een paal of boom, maar het is ook altijd belangrijk om een stevig slot bij je te hebben wanneer je in het openbaar parkeert en deze objecten niet in de buurt hebt om jouw motor aan vast te maken.

Een telefoonhouder

De telefoon wordt tijdens het motorrijden vaak gebruikt als GPS. Zorg dat jouw motor voorzien is van een telefoonhouder. Zo kan je tijdens het rijden makkelijk zien welke afslag jij moet nemen en hoef je niet tussendoor te stoppen om te controleren of je nog op het juiste pad bent. Let goed op de extra functies van een telefoonhouder. Sommige houders beschikken namelijk over een extra oplaadfunctie of een bescherming tegen regen.

Een action camera

De action camera voor op jouw motor heeft verschillende voordelen en verschillende functies. Allereerst is het een geweldige manier om nieuwe routes op beeld vast te leggen. Ga jij met de motor rondrijden door Europa? Dan kan je met de action camera momenten vastleggen zodat jij altijd een herinnering hebt aan de geweldige wegen waar je hebt gereden. Daarnaast is het ook veiligheid. De action camera kan ongelukken vastleggen en achteraf kunnen de beelden gebruikt worden als bewijs om te laten zien welke bestuurder fout of correct was.

Een communicatieset

De communicatieset is geweldig om te gebruiken wanneer je met andere mensen op pad gaat. Zelfs wanneer jij jouw partner achterop de motor hebt is de communicatieset handig. Deze zorgt ervoor dat je ten alle tijden met elkaar kan communiceren. Mocht je een afslag hebben gemist of is er een ongeluk op de weg gebeurd, dan kan je met de communicatieset andere op de hoogte stellen. Ben je alleen aan het rijden? Dan kan je met behulp van de communicatieset radio of muziek opzetten.