Afspraak voor permanente make up

Voor mijn verjaardag heb ik geld gekregen om permanente make up aan te laten brengen. Dit was een wens die ik al jaren had, maar het er nooit van was gekomen. Toen ik jarig was en iedereen aan mij vroeg wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben leek geld een juiste keuze. Via het internet kwam ik op de site van Time 4 PMU terecht. Hier zag ik mooie resultaten voorbij komen, van wenkbrauwen tot lippen en nog veel meer. In eerste instantie leek mij dit een pijnlijke behandeling, maar nadat ik hier een intake gesprek had gehad, was deze angst voorbij. 

Een schitterend resultaat

Via de website van Time 4 PMU kan je ook lezen hoeveel een behandeling gaat kosten. Nooit gedacht dat deze behandelingen zo goedkoop waren en een voordeel is dat je na een behandeling ongeveer drie jaar er mooi uit ziet. Eindelijk gaat voor mij dan ook een wens in vervulling en heb ik een afspraak gemaakt voor permanente make up.

Vanaf de eerste dag dat ik deze behandeling heb ondergaan hou ik tijd over. Nu hoef ik niet meer uren voor de spiegel te staan om er een beetje toonbaar uit te zien. Ik ben super tevreden over het resultaat.