wellness Hellevoetsluis

Pure wellness in Hellevoetsluis

Voor een tijd terug heb ik de ontspannende invloed van de pure wellness in Hellevoetsluis ontdekt. Al een tijd loop ik met rugklachten en ben hiervoor al een tijd fysiotherapie gehad. Dit alles zonder resultaat en soms lijkt het wel dat de pijn erger in plaats van minder werd. Nadat ik de zoveelste pijnstiller hiervoor had geslikt en de pijn nog steeds aanwezig bleef, was voor mij de maat vol. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere vorm van genezing en kwam hierbij uit bij Met Joke in Balans. Hier is het mogelijk om verschillende behandelingen te krijgen in de vorm van massage.  wellness Hellevoetsluis

Met één woord, geweldig!

Nadat ik eerst een gesprek had gehad met de therapeut heeft deze een plan opgesteld. Dit gesprek was zeer belangrijk, omdat ik al onder behandeling was bij een fysiotherapie. Het is niet de bedoeling om de medische wereld in het vaarwater te zitten en daarom moest ik vertellen wat er allemaal precies al gedaan was.

Dankzij de behandelingen bij de wellness in Hellevoetsluis is mijn rugpijn zo goed als verdwenen. Ik ben hier zo blij mee en kan het wel van de daken roepen. Zelfs mijn fysiotherapie staat versteld van deze genezing.