Kompaan Unforgiven

Kompaan unforgiven voor vaderdag

Kompaan Unforgiven, een vol zoete karamelmout met een frisse fruitsmaak. Bierkenner Hopt heeft dit bier in haar assortiment. Is een bepaalde biersoort niet meer verkrijgbaar dan krijg je info over een product dat je daarvan in de plaats kunt bestellen en dat zijn niet de minst bekende. Bekijk de website voor een totaaloverzicht, zodat je niet voor een gat gevangen zit als een bepaalde soort tijdelijk niet leverbaar is of seizoensgebonden.

Heb je voor Vaderdag een biercadeau nodig dan wil je dat dit op tijd bij je wordt bezorgd. Zoek iets lekkers uit en kijk of het in voorraad is. Bevestig je bestelling meteen, zodat medewerkers ermee aan de slag kunnen en jij een keurig verzorgd bierpakket binnenkort kunt verwachten.

Kompaan Unforgiven

Kompaan niet meer verkrijgbaar?

Staat op de website van Hopt dat een bepaalde biersoort (tijdelijk) niet verkrijgbaar is, dan krijg je altijd diverse alternatieven te zien, zodat je toch door kunt gaan met je bestelling voor Vaderdag bijvoorbeeld. De website staat boordevol met biersoorten en accessoires. Als je hier een kijkje neemt, sta je voor een moeilijke keuze, want het assortiment is van kwaliteit, groot en gevarieerd.

Aanbieder Hopt heeft bij haar artikelen en producten info geplaatst. Dat is fijn als je, voordat je een bestelling wilt plaatsen, meer wilt weten over een biersoort bijvoorbeeld de smaakbeleving, de herkomst. Interessant ook als je geen bierdrinker bent, maar slechts de flesjes en glazen ervan verzamelt. Als jouw verzameling zich flink uitbreidt kun je een fictieve wereldreis maken langs de plaatsen waar het bier vandaan komt. Niet zelden komt het tot een echte reis.