scooter rijbewijs

Wil jij jouw scooter rijbewijs halen?

 

scooter rijbewijs

 

Wil jij jouw scooter rijbewijs halen op een snelle en een veilige manier? En ben jij 15,5 jaar of ouder dan zit jij bij verkeersschool Wesseldijk aan het goede adres! Daar kun je namelijk jouw rijopleiding halen binnen een dag op een gloednieuwe Vespa. Maar als jij op jouw eigen tempo wilt lessen is dat natuurlijk ook mogelijk. Rijschool Wesseldijk biedt deze lessen aan in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede.

Maar voordat jij jouw rijbewijs wilt halen moet je eerst in het bezit zijn van jouw AM theoriecertificaat. Ook die kun je klassikaal halen bij een van Wesseldijk’s locaties. Uiteraard als jij dit op je eigen tempo thuis wilt studeren (met een theorieboek) achter je bureau, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Maar waarom moet jij nou kiezen voor Wesseldijk?

  • Binnen een dag jouw bromfiets bevoegdheidsverklaring
  • AM theoriecertificaat halen ook mogelijk
  • Je kunt kiezen uit een de voordeligste pakketten
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit
  • Hoge slagingspercentage

scooter rijbewijs

Eigen ervaring

Zelf heb ik binnen een dag mijn bromfiets document gehaald bij deze verkeersschool en dat beviel mij uitstekend. Ik reed op een mooie en gloednieuwe Vespa wat de lessen extra leuk maakte. Wel werd ik daardoor zenuwachtig omdat ik er geen krasje op wilde maken. Gelukkig stelde mijn enthousiaste rijinstructeur mij zo op mijn gemak dat mijn zenuwen na vijf minuten waren verdwenen. Na een paar uur lessen was ik geslaagd en geschikt om alleen op pad te gaan met mijn eigen splinternieuwe Vespa! Waar ik dus mazzel mee had, omdat ik hiermee ook had geoefend op de Vespa van deze rijschool.