Code 95 in Noord Brabant

Wil jij graag Code 95 in Noord Brabant halen bij een goede en goedkope rijschool? Dan is Kees de Vaan de perfecte rijschool voor jou! Niet alleen wordt je hier uitstekend begeleid door een van de getalenteerde medewerkers maar het is ook nog eens voor een lekker laag prijsje. Bij deze cursus is het mogelijk om een thuisstudie te volgen waar je maar 2,5 uur klassikale les volgt per cursus. Dus ook als je weinig tijd hebt naast het werk is het erg goed te doen om jouw basiskwalificatie beroepschauffeur vrachtauto/bus te halen. Verspil geen tijd en schrijf je nu in bij de rijschool Kees de Vaan.

Code 95 in Noord Brabant

Persoonlijke ervaring met het behalen van een Code 95 in Noord Brabant

Zelf heb ik ook een cursus gevolgd om mijn Code 95 in Noord Brabant te behalen. Ik ben sinds kort buschauffeur en dat kan natuurlijk niet zonder code 95. Ik heb gekozen om een cursus te volgen bij Kees de Vaan omdat ik er ontzettend veel goede reacties over heb gehoord/gelezen. Mensen waren ontzettend positief over de rustige en doelmatige manier van lesgeven. Nu ik zelf de cursus heb gevolgd bij Kees de Vaan snap ik waarom mensen zo positief waren. ik heb een drukke baan en was bang dat ik niet genoeg tijd zou hebben voor het volgen van deze cursus maar dat was zeker niet waar. Ik ben inmiddels klaar met de cursus en het is ontzettend snel gegaan. Ik heb het gevoel dat elke les goed is benut en dat ik zeker waar heb gekregen voor mijn geld. De prijs-kwaliteitsverhouding is ontzettend goed dus het is zeker een aanrader als je opzoek bent naar een goede rijschool!

Meer weten?

Wil jij graag meer weten over deze rijschool en alle soorten lessen die ze aanbieden? Neem dan vooral een kijkje op de website voor verdere informatie. Heb je vragen of opmerkingen? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met de klantenservice.