Waarom een parfum bij de was doen?

Een parfum bij de was doen, heb jij daar wel eens van gehoord? Voor de meeste mensen zal dit een volkomen onbekend concept zijn en zij zullen zich misschien afvragen waarom het eigenlijk nodig is om dit te doen. Aan de meeste wasmiddelen en wasverzachters zit immers al een geurtje, dus waarom nog een parfum bij de was gebruiken? Het lijkt misschien volkomen overbodig om dit te doen. Maar dit is niet het geval, anders was het product immers niet ontwikkeld. Bij wasgeurtje hebben ze een wasparfum ontwikkeld dat je zonder problemen in je wasgoed kunt gebruiken en dat verschillende voordelen heeft.

Parfum bij de was

Zoals gezegd hebben veel wasmiddelen en wasverzachters al een geurtje in het product zitten. Je zou dan ook denken dat wasgoed altijd heerlijk ruikt. En op het moment dat het uit de wasmachine komt is dat vaak ook zo. Maar deze heerlijke geur vervliegt ook vaak al snel weer. Een parfum bij de was doen is een manier om ervoor te zorgen dat jouw wasgoed langer heerlijk blijft ruiken. Niet alleen op het moment dat het net uit de wasmachine komt, maar ook als het al een tijd in je kast ligt of hangt. Zo ruiken jouw kleren en jouw beddengoed altijd heerlijk fris! Een andere reden om parfum bij de was te doen is als je een wasmiddel gebruikt dat geen geur bevat. Dit is vaak het geval bij de biologisch afbreekbare varianten of de ecologische varianten. Je kiest deze om het milieu te ontzien, maar veel mensen die deze middelen gebruiken vinden het wel jammer dat hier geen geur aan zit. Parfum bij de was door middel van het gebruik van wasgeurtje is een manier om ervoor te zorgen dat al jouw wasgoed toch heerlijk ruikt!

Belangrijkste eigenschappen

Veel wasmiddelfabrikanten die duurzaam wasmiddel maken gebruiken geen parfums omdat deze lastig biologisch afbreekbaar zijn of omdat ze ervoor willen zorgen dat hun wasproducten ook gebruikt kunnen worden door mensen met allergieën. Parfum bij de was doen lijkt dan ook onlogisch, maar dat is niet het geval als je kiest voor Wageurtje. Hun product is namelijk:

  • milieubewust
  • vrij van parabenen en E-nummers
  • gemaakt op basis van etherische olie

Door deze eigenschappen kun je het dus prima gebruiken als je zo duurzaam mogelijk leeft, het heeft eigenlijk geen effect op het milieu als je dit aan je was toevoegt. Doordat er geen parabenen en andere E-nummers in zitten en de basis uit etherische olie bestaat, is het product ook voor veel mensen geschikt die anders allergische reacties krijgen. Parfum bij de was van wasgeurtje zorgt er bovendien voor dat jouw wasgoed lang heerlijk geurt. Dat is een gevolg van de etherische oliën, deze houden de geur lang vast. Doordat wasgeurtje vijf verschillende geuren aanbiedt, kun je bovendien altijd wel een variant vinden die jij heerlijk vindt ruiken. Wil je ze allemaal uitproberen, kies dan eerst voor een testpakket. Je krijgt dan een kleine verpakking van alle vijf geuren, zodat je kunt ontdekken welke variant jou het best bevalt. Wil je een parfum bij de was doen, dan kies je dus voor wasgeurtje!