Laat gasten een digitaal receptieboek maken

Ja, doe het eens anders. Laat een papieren gastenboek achterwege. Maar kies voor een videozuil. Ook wel trouwzuil of praatpaal genoemd. Je kan er alle kanten mee op. Uitgelegd is een digitaal gastenboek een zuil met een touchscreen beeldscherm, waarmee je gasten een videoboodschap kunnen opnemen, gedurende het event. Dit kan als de bezoekers arriveren, maar ook tijdens of bij het vertrek. Of zelfs alle drie, want het mogelijk een onbeperkt aantal videoboodschappen op te nemen. Op een videozuil van iGuestbook is het mogelijk filmpjes van maximaal 1 minuut te maken. Gebruik van de zuil is heel simpel.

 Op een bruiloft

Tijdens een huwelijk zullen we het een trouwzuil noemen. Je kan jouw gasten bijvoorbeeld vooraf al inlichten dat er een zuil aanwezig zal zijn voor een persoonlijke boodschap. En het is een optie om bij de trouwzuil bijvoorbeeld extra verkleedspullen neer te leggen, om wat extra leuke momenten te kunnen krijgen. Daag je bezoekers uit. En geniet achteraf van alle mooie en vrolijke woorden en gezichten.

 Tijdens een bedrijfsfeest

Ja, superleuk. Het inzetten van een videozuil tijdens een bedrijfsfeest. Achteraf zal je een DVD vol onvergetelijke momenten hebben. Gemaakt door alle collega’s. Je zal zien dat er onderling behoorlijk vol lol kan ontstaan tijdens het opnemen van de videoboodschappen. Een digitaal gastenboek is zeker ook voor een bedrijf van grote waarde.

 Voor een condoleance

De videoboodschappen blijken, ook in het geval van een uitvaart, van onschatbare waarde te zijn. En nadien kunnen bijdragen aan de rouwverwerking, door alle hartverwarmende woorden. Een digitaal gastenboek heeft zo blijvende grote waarde. iGuestbook heeft hier inmiddels zeer positieve ervaringen mee. Voor alle belangstellenden moet het helder zijn dat het gebruik van een videozuil vrijwillig is en dat het voor de nabestaanden van grote waarde is om nadien hun lieve woorden te kunnen bekijken.