Jaarlijks terugkerende schoenentrends

Ken je dat gevoel dat je ergens rondloopt en je ziet iedereen met dezelfde soort schoenen lopen? Ja hoor, weer een nieuwe trend gespot! Uiteindelijk val je er ook voor en schaf je trots een eigen paar stappers aan. Maar wanneer je ze dan eindelijk voor het eerst buiten draagt zie je iedereen om je heen weer met een andere soort schoenen lopen. Ben je er weer te laat bij gekomen? Trends komen en gaan. Soms zo snel dat je het niet bij kan houden. In zulke gevallen kunnen wij je geruststellen dat een hoop schoenentrends jaarlijks terugkeren. Dus als je een veilige keuze wilt maken die je over een jaar nog steeds kan dragen, dan zijn er gelukkig genoeg opties. Wij zetten de leukste op een rijtje.

Sneakers

Sneakers raken nooit uit de mode. Met name de witte variant doet het al een opvallend lange tijd erg goed. Comfortabel, sportief, makkelijk te combineren en eindeloze keuze: sneakers zijn misschien wel de populairste schoensoort. En als je dan toch kiest voor die witte stappers – hoe lang kan jij ze spierwit houden?

Enkellaarzen

Een veilige keuze voor de winter is enkellaarzen. Of er nou een hak of een platte zool onder zit, dit schoeisel staat leuk onder vrijwel elke outfit en de keuze is eindeloos. Ga jij voor een nette variant die je aan kan naar business meetings of ga je voor de stoere cowboylaarsjes? Ze houden in de winter je voeten warm en zorgen voor een stijlvolle look.

Pumps

Pumps zijn altijd een veilige keuze als je netjes voor de dag wil komen. We zien in de wereld van de pumps wel trends komen en gaan, zoals de puntneuzen, plateau’s, naaldhakken, blokhakken en bandjes, maar in principe is een pump altijd draagbaar. Zorg wel voor een extra paar comfortabele schoenen in je tas voor het geval je onverwachts een lang stuk moet gaan lopen. Hoe leuk die pumps ook zijn, ze zijn niet geschikt voor veel lopen.

Klompen

Hè, klompen? Ja, je hoort het goed! Tegenwoordig kan je klompen kopen die zo modieus zijn vormgegeven dat ze op normale schoenen of laarsjes lijken. En weetje wat het grootste voordeel is van dit schoeisel? De Sanita klompen zijn ook nog eens heel goed voor de voeten dankzij de ergonomische materialen, voetbedden en zolen. Dus zelfs als je de hele dag moet staan en lopen zijn klompen aan te raden.