Binnen een paar eenvoudige stappen Office 2016 op je PC

Zonder dat je de deur uit hoeft, is het mogelijk om Office 2016 te kopen. Is natuurlijk niks nieuws want je kunt ook online spullen bestellen. Toch is er nog een klein verschil, je hoeft de deur niet uit, maar ook geen pakketje aan te nemen bij de voordeur. Je kunt namelijk gewoon bestellen vanaf de bank en op de bank blijven zitten om het te ontvangen. Wat voor veel mensen een uitkomst is.

Verschillende Office 2016 versies
Net zoals bij Windows heeft ook Office 2016 verschillende versies. Je hebt ze als basis pakketten maar ook pakketten met meer mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit Office 2016 Home & Student. Deze is, zoals de naam al zegt, geschikt voor het gebruik thuis en voor studenten. Dit pakket beschikt over de programma’s die je thuis het meeste gebruikt zoals, Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Je hebt ook het Home & Business pakket, de toevoeging die je aan dit pakket hebt is Outlook. En als je nog meer programma’s erbij wilt hebben kom je uit bij Office Professional Plus. Dit pakket beschikt over Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher en OneDrive. En daarnaast zijn er vele extraatjes die dit pakket te bieden heeft. 

Goedkoop en snel te gebruiken
Via gamekeydiscounter.nl kun je Office 2016 bestellen voor een lage prijs. Zij werken namelijk met de laagste prijsgarantie, waardoor je dus nooit te veel betaalt voor een product. Wanneer je via de website bestelt, vragen ze jou om je email adres en, uiteraard, om een betaling. Als je je email adres hebt ingevoerd en betaald, dan krijg je binnen enkele minuten de activatiecode op je scherm en in je mailbox. Waardoor je direct aan de slag kunt gaan met je Office 2016 pakket, zonder dat je lang hoeft te wachten.