Het wordt weer lente

Afgelopen dagen is het weer heerlijk weer. Het perfecte weer om erop uit te trekken met de motor. Ik ga zelfs met de motor naar school, echt genieten!  Sinds kort werk ik in een motorkleding outlet, ik vind dat zo leuk. Ik ben echt al fan van motoren sinds ik een klein jongetje ben. Ik heb het ook niet van een vreemde. Mijn vader en opa zaten allebei bij een motorclub en mijn moeder werkt al sinds jaar en dag in een motorkleding outlet.

Nu het dus weer mooi weer wordt, kan ik weer lekker gaan touren met mijn vrienden. Normaal rij ik altijd in de omgeving van Almere. Dan kan ik lekker langs het water of door de polder scheuren. Nu hoorde ik laatst van collega’s dat de omgeving Twente en Limburg ook erg mooi schijnen te zijn. Ik moet dus nog even op zoek naar mooie routes voor deze zomer.

Ik wist dus helemaal niet dat, als je motor de hele winter heeft stil gestaan, je je motor moet onderhouden. Ik ben dus maar eerst even een klein rondje gaan rijden om te kijken of alles het nog deed. En ben toen maar gelijk doorgereden naar de garage voor een onderhoudsbeurt. Was gelukkig binnen één dag gepiept.

Dit weekend ga ik samen met collega’s met de motor en een tent naar de Ardennen. We gaan lekker crossen en survivalen. Ik heb daar echt heel erg veel zin in. Zo leer ik ze ook gelijk wat beter kennen en kunnen we misschien vaker samen toeren. Ik kan er namelijk geen genoeg van krijgen! Hebben jullie nog leuke tips voor plekken in Nederland? Laat het me dan weten!