Het mortuarium in Leiden

Het mortuarium Leiden, alleen al bij het lezen van dat ene woord haken veel mensen af. Zij willen niet aan deze droefenis herinnerd worden. Zodra de tijd komt kunnen zij zich hier altijd wel in verdiepen. Maar dat is het nu juist, er bestaat namelijk een zeer mooie gelegenheid om van een dierbare afscheid te kunnen nemen. Dit is allemaal mogelijk bij De Kleine Poort. Hier op deze plek staat een houten blokhut waar de overledene in opgebaard kan worden. De familie kunnen hier dan dag en nacht bij zijn om op een zeer persoonlijke wijze afscheid te kunnen nemen.  

Zo rustgevend

Natuurlijk is het nooit een fijne periode wanneer iemand die je dierbaar is overlijd. Maar op de manier waarop je nu afscheid kan nemen is zo persoonlijk en rustgevend, daar kan het mortuarium in Leiden niet tegen op. Daar is het vaak maar een half uur dat je erbij mag zijn en dan wordt iedereen dringend verzocht om de aula te verlaten. 

Gelukkig kan je hier in de blokhut de hele dag aanwezig zijn. Niemand zal je na een half uur de deur wijzen. Het is hier zelfs mogelijk om in de kleine keuken, welke hier aanwezig is, een maaltijd te bereiden.