Super lieve geboortekaartjes

1423051267.3623Dit keer heb ik het over een onderwerp waar ik sinds kort wel geïnteresseerd in ben geworden namelijk geboortekaartjes. Hoe dat is gekomen komt door mijn beste vriend die onlangs vader is geworden van een prachtige dochter en daar ben ik natuurlijk ook super blij mee voor hem en zijn gezin. Hij is er erg blij mee en natuurlijk zijn wij dat allemaal voor hem. Ook kreeg ik onlangs lieve geboortekaartjes binnen van hem die ze zelf hadden samengesteld op de website, hij vertelde me al dat ze erg veel keuze hadden en ze niet goed wisten welk kaartje ze moesten kiezen.

De juiste keuze gemaakt

Toen hij me vertelde dat ze zoveel keuze hadden uit lieve geboortekaartjes kon ik me heel goed voorstellen hoe moeilijk de keuze is om te maken want het is wel iets wat je altijd bewaard zo een kaartje. Hij liet me ook weten dat ze erg lage prijzen hadden waardoor ze meer kaartjes konden bestellen voor vrienden en familie. Samen hebben we nog eens een kijkje genomen op de site waar ze allemaal uit konden kiezen en toen begreep ik heel goed dat de keuze zo moeilijk was.

Genieten met de familie

Nu mijn beste vriend kersverse vader is geniet die er met volle teugen van en dat is goed te begrijpen want wat is er nou mooier dan een klein wondertje in je familie erbij krijgen. Morgen ga ik op kraamvisite en ga ik eens heerlijk genieten van de kleine samen met mijn beste vriend.1426083928.1745