Restaurant Kaatsheuvel

Ben je opzoek naar een restaurant in Kaatsheuvel dat duurzaam zijn eten bereid, maar wel met kwaliteit? Kom dan langs het GuestHouse Hotel. Wij zullen je in contact brengen met lekker eten, dat door onze geweldige koks worden gemaakt. De ingrediënten waarmee het eten wordt bereid, worden gemaakt van duurzame verse producten. Dit doet GuestHouse Hotel door met een Albert Heijn een samenwerking te starten, die toevallig ook binnen het complex valt. Hierdoor wordt het voedselverspilling binnen dit filiaal verminderd tot wel 50%. Door ingrediënten in te kopen die dichtbij de houdbaarheidsdatum zitten, kunnen wij ze nog vers op de dag gebruiken om een heerlijke maal te bereiden. Zo wordt het ook vermeden dat de ingrediënten een paar dagen later dus weggegooid zouden worden. 

Gezond, vers, niks verspillend en creativiteit zijn allemaal belangrijke aspecten voor ons restaurant. Ook is het mogelijk voor geïnteresseerde om een kijkje in ons keuken te nemen, om precies te zien hoe medewerkers aan de slag gaan.  

Verblijf

Een handige combinatie met ons restaurant in Kaatsheuvel is een verblijf in ons hotel zelf. Hier heb jij uitgebreid de keus om te beslissen met hoeveel personen jij in een kamer wilt gaan liggen. We bieden kamers van 1-5 personen maar zelfs kamers van 6-8 personen. Veel mogelijkheid dus, al helemaal als je met een wat grotere groep wilt komen overnachten. Voor meer informatie raadpleeg onze website!