Feest op wieltjes

Op zoek naar een cateraar die je feest een extra leuke draai kan geven? Denk dan eens aan het huren van een mobiele snackwagen. Dan heb je niet alleen meteen alles geregeld maar ben je ook zeker van een menu dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Voor groot en klein zal het een waar feest zijn.

Wat kun je kiezen?

Je kunt op de site van snackmobiel.nl alle informatie vinden over het bedrijf en wat er allemaal mogelijk is. Je hebt de keuze uit diverse menu’s, ook voor grote groepen. Alle wagens zijn uitgerust met de modernste middelen en er wordt hygiënisch en volgens de geldende normen gewerkt. Alle personeel is dan ook goed opgeleid en professioneel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een menu waarbij iedere gast een snack en een portie frietjes krijgt, maar het is ook mogelijk om (voor een vast bedrag per persoon) onbeperkt eten te halen bij de kar.

Prijs en beschikbaarheid bij snackmobiel.nl

Als je graag zeker wilt zijn dat de snack kar beschikbaar is op de dag dat jij deze wilt hebben kun je dat altijd checken op de website. Het is echter verstandig om altijd even contact op te nemen met het bedrijf Snackmobiel zodat je goede afspraken kunt maken, ook over bijvoorbeeld de prijs. Deze wordt van tevoren vastgesteld en geldt per persoon. De wagen komt naar alle mogelijke locaties in Nederland en België, maar voor plaatsen die verder dan 20 kilometer van Eindhoven zijn wordt een kleine vergoeding voor de kilometers gerekend.