De leukste high tea locaties in Hoorn

Hoe leuk is dat! Je hebt een verjaardag van een goede vriendin en als verrassing neem je haar mee voor een high tea met z’n tweeën? Een high tea is namelijk niet voor niets één van de meest gegeven cadeaus voor een verjaardag of housewarming. Zo kunnen jullie gezellig  samen bijkletsen en tussendoor genieten van allerlei verschillende soorten smaken thee en uiteraard de welbekende etagère met hartige en zoete lekkernijen. Kortom, een echte aanrader dus! Vind jij het alleen lastig om te bepalen waar jullie nu het beste naartoe kunnen gaan, dan hebben wij een aantal tips voor je, waarvan we je kunnen verzekeren dat het een onvergetelijk middag wordt.

Kies een locatie in het bos

Ondanks het feit dat de meeste locaties wel in het bos zijn, zien we ook vaak dat een restaurant een high tea aanbiedt. Dit is natuurlijk ook ontzettend leuk, maar voor de ultieme ervaring, wil je natuurlijk in een karakteristiek theehuisje zitten aan de rand van de bossen. Zo kun je niet alleen genieten van al het lekkers wat je gedurende je high tea in Hoorn voorgeschoteld krijgt, maar kun je ook in alle rust met elkaar praten over allerlei verschillende zaken. In een restaurant is het namelijk al snel wat rumoerig, waardoor je wat harder moet praten. Iets wat je liever bij het bespreken van persoonlijke dingen niet doet.

Reserveer tijdig

Niet alleen is een high tea met z’n tweeën ontzettend leuk, maar is het ook een perfect uitstapje voor bijvoorbeeld een vriendinnendag. Echter is het wel verstandig om vooraf even te reserveren. De kans dat je namelijk zo met een hele groep terecht kunt, is door de enorme toegenomen populariteit van het ‘high tea’en’ een stuk kleiner geworden. Is er nu geen plek, wees dan niet getreurt. Er zijn namelijk tal van verschillende prachtige locaties waar je alsnog terecht kunt voor je high tea.