keuken

Populaire bekleding van de keukenmuur 

Wil je binnenkort een nieuwe keuken laten plaatsen? Dan is het verstandig om na te denken over de muur achter de keuken. Deze muur kan snel vies worden door het eten koken. Het is daarom belangrijk dat dit goed schoon gemaakt kan worden. Je kunt kiezen voor tegels of voor een geverfde muur die waterbestendig is. Er is van alles mogelijk en het aanbod aan tegels en verf is enorm. Ben je benieuwd naar populaire opties? Lees dan verder en kom erachter! 

Tegels

De keukenmuur wordt snel vies door het eten koken. Oliespetters en etensresten kunnen tegen de muur aanplakken als je eten hebt gekookt. Het is dus belangrijk dat je deze muur makkelijk schoon kunt maken. Je kunt deze muur laten bekleden met tegels. Tegels zijn waterbestendig en makkelijk schoon te maken met allerlei schoonmaakmiddelen. Bij tegels hoef je er niet bang voor te zijn dat een schoonmaakmiddel uit bijt en er vervolgens een vlek ontstaat. 

Muurverf

Ben je geen fan van tegels of vind je het te duur om de volledige muur te laten bekleden? Dan kun je er ook voor kiezen om alleen de rand bij het aanrecht te voorzien van tegels. Deze rand zal als eerste vies worden bij het koken. Er bestaat de kans dat de muur ook vies wordt door spattende olie. Als je kiest voor verf die speciaal is ontwikkeld voor in de keuken, kun je deze muur gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek. 

Laat je inspireren

Ben je enthousiast geworden over de tegels? Of wil je toch de muur liever verven in een mooie kleur? Het kan allebei. Om een goede keuze te maken, kun je je laten inspireren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Betting Ressing en bekijk het ruime aanbod aan Tegels van Betting Ressing.