Kapper Breda noord

Wanneer jij een goede kapper Breda noord zoekt, zie hier

Kapper Breda noordWie een goede herenkapper zoekt gaat iets hebben aan dit artikel. Zelf ben ik namelijk al jaren tevreden klant hier en dus wordt het tijd hun eens te delen met jullie. Zo ben ik hier toevallig afgelopen maandag nog geweest om alles weer even bij te werken. Omdat ik zelf vond dat ik al een tijdje niks meer gepost had, kwam ik met dit idee. Ik ben dan ook erg benieuwd of jullie deze naam kennen, namelijk Bert Haarmode. Naar mijn mening zijn zij in Breda dan ook echt een begrip. Want niet alleen ik ga hier naar toe, ook merendeels van mij vrienden bezoekt ze regelmatig. Vooral omdat ze hier zo toegankelijk zijn. Je wordt vriendelijk verwelkomd met een kop koffie en de gesprekken zijn hier eigen altijd wel goed. Naar mijn mening hoor je bij de kapper ook altijd gezellig met elkaar te praten. Zo had ik vroeger weleens meegemaakt dat mijn kapper geen woord zei, dit is natuurlijk erg ongezellig. Wel was dit overigens in mijn vorige woonplaats. Bij deze kapper Breda Noord is het wél altijd gezellig!

Zonder reservering snel aan de beurt

herenkapper

Zelf ben ik nooit zo van het reserveren voordat ik naar de kapper ga. Bij de kapper Breda noord loop ik altijd zo maar naar binnen. Ik moet hier dan altijd maar hoogstens vijf minuten wachten en dan ben ik al aan de beurt. De prijzen vallen overigens ook erg mee, positief dan!

Haren knippenHeb je nog vragen aan mij die gerelateerd zijn aan dit artikel? Stel ze dan gerust onderaan deze pagina. Voor verdere informatie verwijs ik je door naar de volgende site happerbreda-noord.nl