Snelle sleutelservice in Rotterdam

Wanneer je op zoek gaat naar sleutelservice Rotterdam dan kom je al snel op de site van Super Wassalon A. Verboom terecht. Ja je leest het goed, dit is een stomerij met heel veel service. Niet alleen kan je hier je kleding laten wassen in zeer professionele wasmachines, tevens kan je deze kleding ook laten stomen en om het helemaal af te maken kan je deze kleding ook laten strijken. Maar nu was bij mij op de één of andere manier de huissleutel afgebroken en hier had ik dus snel een nieuwe voor nodig.  

Klaar terwijl je wacht

Omdat ik anders geen toegang tot mijn eigen huis kon krijgen ben ik direct naar de sleutelservice in Rotterdam gegaan. Meteen werd ik geholpen door de vriendelijke medewerkers en terwijl ik erop kon wachten werd een nieuwe sleutel voor mij gemaakt. Om in de toekomst deze ellende weer te moeten meemaken heb ik er meteen maar drie laten maken, je weet maar nooit waar het goed voor is. 

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de geweldige service van Super Wassalon A. Verboom, kijk dan eens op hun site. Je zal je ogen uitkijken naar de ervaringen en kwaliteiten van dit bedrijf!