Eindelijk cosmetische acupunctuur uit laten voeren

Ik hou ervan om mijn huid zo vaak mogelijk te laten behandelen. Dit omdat ik het vreselijk vind als ik zie dat mijn huid ouder wordt. Begrijpelijk dat je huid ook ouder wordt maar als ik het met cosmetische acupunctuur kan tegen houden ben ik gek als ik dit niet laat doen toch? Doordat ik voor een tijd terug enorm van mijn gezicht baalde ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mijn huid kan behandelen. Dit leidde mij dan ook naar de website van Praktijk Acupunctuur Amstelveen.

Bij hun is het namelijk mogelijk om door middel van acupunctuur je huid te verjongen en daar ben ik het bewijs van! Ik geniet hier ook echt enorm van aangezien het wel degelijk een goede werking heeft op de huid.

logo-acupunctuur

Eerste afspraak

Het moment dat ik toen die tijd de afspraak bij hun had gemaakt was ik zenuwachtig. Ik en naalden? Nee dankje! Maar vanaf het moment dat ik daar binnen kwam viel er een last van mijn schouders af. Ik werd rustig vanaf het moment dat alles netjes werd uitgelegd hoe dat cosmetische acupunctuur precies inhoudt alvorens ze aan de slag gingen.

header

Uiteindelijk kon ik rustig op de tafel liggen en onderging ik deze behandeling. Ik heb in ieder geval onwijs genoten van deze behandeling en ga hier geregeld naartoe!