kapper

Die vriend van mij gebruikt dus het merk Moroccanoil

kapperIndien jij een (nieuwe) kapper zoekt in Leiden, heb ik een adresje gevonden waar je zeker heen moet. Zelf komt mijn moeder hier al jaren en is erg lovend over deze kapperszaak. Vooral de service is hier uitstekend, blijft ze maar herhalen. Niet gek ook want meerdere vrienden van mij gaan hier dus ook naar toe. Zelf woon ik niet in deze regio dus kan ik dit niet beamen. Echter kan ik wel met zekerheid zeggen dat hun oordeel goed is. Vooral omdat hun kapsels er steeds goed uitziet. Wanneer ik bijvoorbeeld mensen op straat zie die helemaal verknipt zijn, is dit niet mooi om te zien. FreshHairDesign levert dan ook meerdere diensten waaronder de verkoop van moroccanoil.

moroccanoil

Zijn jullie hier al bekend mee?

Wie van jullie hier weet dan ook wat moroccanoil is? Dit is naar mijn weten dan ook een behoorlijk bekend merk binnen de beauty. Een vriend mij maakt hier dan ook al jaren gebruik van. Ik moet wel zeggen dat hij behoorlijk ijdel is, vandaar dat hij veel aandacht besteed aan zijn uiterlijk. Vandaar dat hij ook om de drie weken naar de kapper gaat. Dit natuurlijk dan bij  FreshHairDesign. 

Eenvoudig een afspraak maken

FreshHairDesignIndien jij een afspraak wilt maken, kan dat eenvoudig via de website kapper-in-leiden.nl. Natuurlijk kun je ook zonder afspraak bij hun langsgaan. Zij zitten gevestigd in het centrum van Leiden. Ondanks dat het er altijd druk is, kun je er vaak direct geknipt worden. Je loopt gewoon naar binnen en dan word je al in een stoel gezet.