Bakfiets kopen

Maak een eigen trendy bakfiets

Met een bakfiets kopen wil je natuurlijk wel weten wat je koopt, met een Dolly bakfiets koop je perfecte kwaliteit en heb je een comfortabele fiets in handen. Een mooie kunststof bak en een fiets waarmee je met het grootste gemak overal naartoe fietst, de fiets is licht in gebruik waardoor je ook in de stad door kleine straatjes kunt fietsen. De wegligging is van de bakfiets is bovengemiddeld, ook wanneer je kinderen of boodschappen in de bak hebt.  

Licht om te fietsen en te wenden op de weg 

Voor het stadsverkeer is een bakfiets kopen van Dolly een goed plan, de fiets heeft namelijk goede eigenschappen om te fietsen. Verschillende versnellingen zijn aanwezig om de stand te kiezen die voor jouw comfortabel is. De fiets is gemaakt van de beste onderdelen die ontworpen en vervaardigd zijn in Nederland, alleen het beste is goed genoeg voor de Dolly bakfiets. Het model wat mooi gestroomlijnd is laat zien dat er veel aandacht is besteed om een modieus model in de markt te brengen.  

Model is ook voor de fietser perfect 

Bakfiets kopen

Niet alleen de kinderen zitten comfortabel in de kunststof bak, het bankje en de grote randen zorgen ervoor dat ze veilig en goed zitten tijdens de rit. Maar ook degene die moet fietsen zal merken dat dit op een comfortabele manier zal gaan. Geen zware fiets waarmee je niet door de stad kunt fietsen, wel een wendbaar exemplaar die je soepel en zonder problemen overal naartoe brengt. Boodschappen doen of de kinderen van school halen, met een bakfiets kopen koop je ook een stukje vrijheid.