Boerencamping Brabant biedt voor ieder wat wils

Bent u op zoek naar een camping met een gezellige beestenboel in een prachtig bosrijke en landelijke omgeving? Dan bent u aan het juiste adres op Boerencamping Brabant, Mini Camping de Gijzel in Helvoirt. Boerencamping Brabant heeft een grote dierenweide met drie hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en een mini paardje genaamd Bono. Zij vinden het heerlijk om geknuffeld, gevoerd en geborsteld te worden door de kinderen. Daarnaast heeft boerencamping Brabant ook nog twee ezeltjes genaamd Fleur en Kiki. Onder begeleiding van een ouder gaan de ezeltjes graag mee picknicken en kinderen mogen ook een stukje op ze rijden.

Het meenemen van honden

Honden zijn van harte welkom! Het is toegestaan om op de boerencamping Brabant ook je eigen hond mee te nemen. Honden mogen gewoon mee het kampeerterrein op. Wil je een dag weg en wil je graag je hond thuis laten? Dan passen de medewerkers graag op zodat u met een gerust hart op pad kunt gaan. Bij Boerencamping Brabant, is er voor ieder wat wils. Zo kunnen de kinderen lekker ravotten en spelen in de speelweide. Hier staat een schommel, een trampoline, een zandbak waar ze mooie zandkastelen kunnen bouwen of ze kunnen spelen in een oud Hollandse speelwagen. Dit is allemaal mogelijk terwijl de ouders kunnen toekijken vanuit hun eigen tent of caravan.

Wanneer u geen kinderen heeft en lekker tot rust wilt komen, is het mogelijk om een staanplaats te krijgen ver van de speelweide af. U kunt dan wegkijken over de weilanden van Midden-Brabant.