Tip voor een small group training in Rotterdam

Ben je niet op het gewicht dat je graag zou willen hebben of eet je niet erg gezond en heb je ieder dag last van een middagdipje? Dan ben je voor een small group training Rotterdam bij DB Sport aan het juiste adres. 

De personal trainingen 

Je kunt veel meer uit je leven halen als je goed voor jezelf zorgt. Bij DB Sport worden er small group training Rotterdam aangeboden waarbij er verder gekeken wordt dan alleen training. Jouw persoonlijke doelstellingen worden omgezet in advies waar training, lifestyle en herstel samenkomen om een optimaal resultaat te behalen. Je kunt bijvoorbeeld overtollige kilo’s kwijtraken, fitter worden of simpelweg gezonder willen gaan leven. DB Sport biedt daarom de uitkomst voor jou. Bij small group training kan je training krijgen op verschillende niveaus, een persoonlijke of afwisselende trainingsmethode krijgen. In overleg met de groep kun je zelfs de tijd bepalen van de training. Een small group training is een training waarbij je zult trainen in een groepje tussen de 2 tot 6 personen. Door het gezelschap zullen de trainingen plezieriger worden en kun je lekker buiten trainen met een optimaal resultaat. 

studio DB sport

Een voedingsschema op maat 

ls je begint aan small group trainingen zal je voor het behalen van de gewenste resultaten de juiste voeding moeten consumeren. Een personal trainer zal daarom een voedingsschema op maat opstellen dat is gebaseerd op de voeding die jij lekker vindt. Zo zul je niet vastzitten aan een honger dieet om af te vallen.