E-Liquid

E-Liquid kopen in heel veel verschillende smaken

E-Liquid Het vinden van een lekkere E-Liquid kan soms nog best wel eens lastig zijn. Er is zoveel op de markt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast is smaak ook heel erg persoonlijk, dus wat iemand jou aanraadt, hoeft voor jou nog niet alles lekker te smaken. Daarom is het vooral heel erg slim om dingen zelf uit te proberen en dat is ook precies wat ik het afgelopen half jaar heb gedaan. Inmiddels heb ik er 2 gevonden die bij mij favoriet zijn, dus daarvan heb ik nu ook een flinke voorraad aangeschaft. 

Hier kocht ik mijn E-Liquid

Een handige manier om erachter te komen wat je graag rookt is door een proefpakket E-liquid te bestellen. Daarin zitten dan verschillende smaken tegen een gereduceerd tarief, waardoor je ze allemaal een keertje kunt proberen. Zelf heb ik deze de eerste keer gekocht bij EA Sigaret. Deze site werd mij aangeraden door een goede vriendin, want zij had hier zelf erg positieve ervaringen mee. Toen ik hier een kijkje ging nemen waren er verschillende merken waarvan ik zo’n pakket kon aanschaffen. Eigenlijk had ik geen flauw idee wat ik moest kiezen, dus toen ben ik maar or de goedkoopste gegaan. Uiteindelijk bleek dit het favoriete merk te zijn van mijn man, dus dat was erg toevallig.

E-Liquid

Een hele tevreden klant

Toen ik de E-liquid ontving, was ik super nieuwsgierig en kon ik niet wachten met uitproberen. Wel heb ik eerst opgemaakt wat er nog in mijn vaper zat, want anders was het natuurlijk zonde. Inmiddels weet ik dat kokos mijn favoriet is, dus die moet je zeker eens proberen. Wie weet houd jij er wel net zo van als ik. De webshop is in ieder gevel een aanrader, want ze hebben hele fijne prijzen en een te gekke service.