maxilia logo

Speelkaarten bedrukken voor uw bedrijf? Klik hier!

Mijn baas is met het idee gekomen om Speelkaarten bedrukken voor ons bedrijf. Hij heeft hier dan ook al een tijdje over nagedacht. Speelkaarten zijn producten die mensen jarenlang gebruiken. Hier wilt hij zijn logo op bedrukken. Dit vind ik dan ook een leuk idee. Hier heb ik met mijn baas een tijdje over gepraat en naar de mogelijkheden gekeken. Tijdens dat gesprek heeft hij mij de opdracht gegeven om hier achteraan te gaan. Dit vind ik dan ook een leuke opdracht om mee aan de slag te gaan.

Zoekenusb

Zelf weet ik niet waar ik speelkaarten bedrukken gedaan kan worden. Daarom ben ik het internet opgegaan om de mogelijkheden te bekijken. Het leek mij verstandig om een bedrijf te vinden die bij ons in de buurt zit. Opgegeven moment kwam ik bij Maxilia terecht. Dit bedrijf heeft namelijk een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en weet dan ook als geen ander om de best producten te leveren. Op de website van dit bedrijf heb ik enkele voorbeelden gezien. Deze producten hebben zeker een bepaalde indruk bij mij gemaakt. Daarom heb ik besloten om meer over de mogelijkheden te weten te komen.

ContactRelatiegeschenken_bedrukken

Het contact met de medewerker verliep goed. De medewerker weet duidelijk waar hij het over heeft en kan mijn vragen zorgvuldig beantwoorden. De gestelde voorwaarden van mijn baas worden dan ook aangehouden. Er is werkelijk van alles mogelijk bij dit bedrijf! Even later kreeg ik al een digitale proefdruk binnen.