Efteling Overnachten

Wij gaan bij de Efteling Overnachten

Bij de Efteling Overnachten, een geweldige mogelijkheid. Bij Hotel de Kroon is het mogelijk om mooie kamers te huren. Niet de standaard kamers die je normaal in elk hotel kan vinden, maar echte luxe kamers, voor meerdere personen. Zij noemen het hier de Economy Rooms en zijn voor diverse te boeken. Zo heb je de singel room, de double room, maar ook een luxe kamer voor 1 tot 4 personen. Op deze kamer is het mogelijk om met twee, maar ook met vier personen te overnachten. Hier staat een groot bed, met uitschuifbedden. Ook is het mogelijk om buiten, op een kleine patio te gaan zitten.

Heerlijk in de buurt van de Efteling overnachten

Elke keer wanneer wij er weer een paar dagen tussenuit willen gaan, kijken wij als eerste op de website van Hotel de Kroon. Hier zijn diverse arrangementen te boeken en deze zijn zeker niet duur. Wanneer je op de website gaat kijken zie je al diverse arrangementen die je kan boeken. Ook is het mogelijk om een speciaal op maat gemaakt arrangement hier te boeken.

Deze keer hebben wij ervoor gekozen om het Package extra large te boeken. Hier krijg je twee dagen toegang tot het park en twee hotelovernachtingen. Het ontbijt ziet hierbij in. Een voordeel is dat kinderen tot en met 3 jaar niet hoeven te betalen, dus zeker voor ouders met kleine kinderen erg aantrekkelijk.