Museum Amsterdam Lalique is er voor jong en oud!

Als u een kunstliefhebber bent, dan zult u een bezoek aan Museum Amsterdam Lalique  waarderen. Het museum is slechts 120 kilometer verwijderd van Amsterdam en in die zin mogen we het een museum bij Amsterdam noemen. Bezoekers zullen versteld zijn door onze prachtige tentoonstellingen. Wij verwelkomen in de zomervakantie ontzettend veel toeristen die een kijkje willen nemen in Museum Amsterdam Lalique. Ons museum is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn ideale parkeergelegenheden beschikbaar in de omgeving van ons museum. Wij merken dat steeds meer toeristen uit het buitenland ons museum bezoeken. Amerikanen, Japanners en anderen mensen met verschillenden nationaliteiten zijn gewend om lange afstanden te reizen. Een anderhalf uur reizen vinden ze geen problemen, omdat ze dat gewend zijn. Museum Amsterdam Lalique verwelkomt u met open armen wanneer u langs komt!

Lunchen bij ons Museum?

Naast het bezoeken van ons museum kunnen gasten ook gezellig bij ons lunchen. In de periode van de winter kiezen gasten ervoor om te lunchen bij de open haard in de stijl salon. Als het lente of zomer is gaan de gasten in het museum vaak lunchen op het terras dat gelegen is aan een fraaie bloementuin. Onze koks zullen ervoor zorgen dat er elke dag verse lunchgerechten klaar staan.

Kom snel langs!

Het is echte de moeite waard om Museum Amsterdam Lalique te bezoeken. Wij verwelkomen ieder jaar ontzettend veel gasten van verschillenden natianaliteiten. Onze medewerkers zullen u met open armen ontvangen.