Modieuze en stijlvolle overhemden voor lange mannen

De langste mannen van de hele wereld zijn onze Nederlandse mannen. De kledingstukken voor onze mannen zijn vaak net iets te kort. Dus na 1x wassen heb je kans dat je kledingstuk niet meer kunt dragen. Maar er is een speciaal overhemd voor deze lange man. Een overhemd met lange mouw zit ook in deze prachtige, modieuze en vooral niet saaie collectie. Onze mannen mogen er zeker ook modieus bijlopen. Een overhemd voor lange mannen die eigenlijk ook gelijk is aan de standaardcollectie. Dus lange mannen voor jullie is er een super ruime keus aan shop plezier.

Tips voor het kopen van kleding voor lange mannen

Voor de juiste mouwlengte moet de mouw van je overhemd, colbert of pullover op je pols vallen. Een broek met hoogwater is tegenwoordig ook een trend om te dragen. Wil je nu een broek met normale lengte dan zorg je ervoor als je staat dat de broek op je hiel valt.  Bij het kopen van een pak voor lange mannen wordt je ook zeer goed geholpen bij de juiste maat. Hier zijn speciale mode adviseurs voor. Soms heb je winkels waar een atelier inzit. Je kleding kan dan direct vermaakt worden. Hoe fijn is dat?

Het ronde of ovale lichaamstype

Een man met deze lichaamsbouw heeft een ronder bovenlichaam en de armen, schouders en benen zijn vaak slank. Bij deze mannen kun je weer andere kledingtips meegeven. 

  • Kijk naar kleding die soepel over de buik valt.
  • Draag een overhemd met verticale strepen omdat dit het bovenlichaam verlengt.
  • Een colbertje geeft structuur aan de schouders en hier door zie je de buik wat minder.
  • Draag absoluut geen horizontale strepen en effen T-shirts met een ronde hals.
  • Draag over je T-shirt een los overhemd.
  • Beter kun je geen riemen of andere details rond je taille dragen. Hiermee accentueer je juist het breedste punt.