Voordelig rijden in een Mercedes – financial lease!

financial-lease-twenteEen Mercedes rijden duur? Niet als u kiest voor financial lease. Deze leasevorm speciaal voor ondernemers laat u voor een vast en laag bedrag per maand een prachtige Mercedes rijden. Ook de ruime bedrijfswagens van Mercedes komen voor deze leasevorm zeker in aanmerking.

Wanneer u een Mercedes aanschaft en financiert door middel van financial lease, wordt het aankoopbedrag minus een slottermijn verdeeld over de looptijd van het contract. Deze looptijd bepaalt u zelf, waardoor u indirect ook de hoogte van het maandbedrag zelf in de hand heeft. Kiest u bovendien voor een hogere slottermijn of heeft u de financiële middelen om een aanbetaling te doen, dan daalt het maandbedrag eveneens.

Andere voordelen van financial lease zijn de investerings- en renteaftrek die u kunt doorvoeren, omdat u de personenauto of bedrijfswagen die u aanschaft direct op de balans van uw onderneming kunt plaatsen. Financial lease wordt gezien als een levering en maakt u eveneens gelijk economisch eigenaar van het voertuig. De btw van uw aangeschafte Mercedes is daarom ook in één keer terug te vorderen.

Voor een offerte op maat of volop keus in Mercedes personenwagens of bedrijfsauto’s raden wij u Financial Lease Twente aan. Deze transparante aanbieder van financial lease biedt u een voorstel dat geheel past bij u en uw onderneming. Ook hebben zij het grootste aanbod jonge btw-voertuigen en bieden zij u de mogelijkheid bij vele merkdealers door het hele land uw Mercedes te bestellen.