Een winteroutfit om bij weg te dromen

Het liefst zien we er natuurlijk iedere dag helemaal tiptop uit. Maar persoonlijk vind ik dat in de winter een stuk moeilijker te bereiken dan in de zomer. Misschien komt het doordat ik het niet zo op koud weer heb maar ik kies dan toch sneller voor warmte en comfort dan voor stijl. En dat terwijl ik helemaal niet hoef te kiezen. In deze blog vertel ik je over de ideale winteroutfit en alles wat daarbij komt kijken. Lees je mee?

Pluis die kledingkast maar uit

Ga eens door die kledingkast. Wedden dat er heel veel items zijn die je niet meer draagt. Ik vind het heerlijk om mijn kledingkast uit te zoeken en op te ruimen. Voor mij geldt de volgende regel: als ik het een jaar niet gedragen heb, moet het weg. Vaak bewaren dingen ‘voor het geval dat…’ maar dat ‘geval’ doet zich nooit voor.

Lekker warm en toch comfortabel

Zoals ik al zei, hoef je helemaal niet te kiezen tussen comfort en stijl. De oversized jassen zijn dit haar weer helemaal in en het internet staat vol met inspiratie voor het creëren van laagjes in je winteroutfit. Zo kan je in feite meerdere outfits op een dag aan, haal een laagje weg of voeg er één toe en je hebt een totaal nieuwe look.

Zwart is het nieuwe zwart

De kleur van dit seizoen is zwart. Dat lijkt misschien saai en een beetje treurig maar het zorg juist voor een enorm stijlvolle look die inderdaad een beetje afstandelijk aandoet maar wat hierbij ook wel een beetje de bedoeling is. Het heeft iets mysterieus en serieus. Wil je er juist iets speels aan toe voegen? Dan kan dat ook! Experimenteer met verschillende materialen en structuren in de stof van de verschillende kledingstukken.

Een mooie schoen eronder

Iedere outfit wordt natuurlijk afgemaakt met een prachtige schoen. Zelf raad ik de schoenen van Toral aan. Dit is waar stijl en comfort pas echt samenkomen. Met hun prachtige laarzen maak je van iedere outfit iets leuks. Misschien ga jij inderdaad voor die zwarte outfit maar breek je het op met een kleurvolle laars. Of misschien kies je voor iets totaal anders. Door het brede assortiment van Toral is er een schoen voor iedere look. De mooiste aankoop van het jaar en het is nog maar januari! Je koopt ze bij van Arendonk.

Zo zie je maar dat je daadwerkelijk iedere dag helemaal verzorgd door het leven kan gaan. Voor welke winteroutfit met Toral shoes ga jij?