wsnp schone lei

Dit is wat ik allemaal weet over een wsnp schone lei

Vandaag wil ik jullie graag informatie verschaffen over schuldsanering. Dit omdat ik laatst per toeval terecht kwam op een site die hier mensen in ondersteund. De website heet schuldsanering-afgewezen.nl. Ken jij iemand in jouw omgeving die hulp nodig heeft omtrent dit onderwerp, verwijs diegene dan door naar deze website. Indien deze persoon dit zelf niet doet, kun jij diegene hier in ondersteunen. Wat ik op deze website gelezen heb is schuldsanering een ernstig geval. Natuurlijk wist ik wel wat het ongeveer allemaal inhoudt, maar ik had mij hier dus nog nooit in verdiept.

schuldsanering afgewezenWanneer jij in aanmerking komt voor schuldsanering dan moet jij een proces van drie jaar doorlopen. Na de afloop van dit traject zul je dus geen schulden meer hebben. Dit wordt ook wel een wsnp schone lei genoemd. 

Echter komt niet iedereen hier voor in aanmerking

singel advocatenNiet iedereen die een schuldsanering aanvraagt, komt hier gelijk voor in aanmerking. Het kan dus voorkomen dat de wsnp schone lei niet verleend wordt. Wanneer dit gebeurd raad schuldsanering-afgewezen.nl aan om direct een advocaat in te schakelen. Zij zullen dan een hoger beroep voor jou aanvechten en je begeleiden in dit verdere proces. Deze advocaat zul dan het dossier bekijken en zal ook een schatting geven van de haalbaarheid. 

Dus indien het afgewezen wordt heb je bij de hierboven genoemde site meerdere opties:

  • Beroep  Afwijzing & beeindiging WSNP
  • Beëindiging WSNP
  • Afwijzing Schone Lei
  • Bezwaar Gemeente toelating schuldenregeling
  • Weigering omzetting faillissement in WSNP/schuldsanering

Hopelijk hebben jullie iets gehad aan deze informatie. Indien er nog vragen aan mij zijn, stel ze gerust onderaan deze pagina.

wsnp schone lei