logo

Tip: Biljarten Tilburg

biljartAfgelopen weekend ben ik naar Café Bet Kolen geweest in Tilburg. Ondanks dat ik vaker in Tilburg ben, was ik nog nooit in dit café geweest. Ik heb hier samen met wat vrienden een super gezellige avond gehad.  Wij hebben hier ons goed vermaakt tot in de late uurtjes, het was een avond om nooit te vergeten. Het café is op vrijdag- en zaterdagavond geopend tot 03:00u.

Café Bet Kolenfeestzaal

Café Bet Kolen is een bruin café  net iets buiten het centrum van Tilburg.  Voor een gezellige avond biljarten Tilburg is dit een echte aanrader. Er zijn 12 dartbanen en 6 biljarttafels, waardoor je je zeker niet hoeft te vervelen. Samen met vrienden heb ik de hele avond gebiljart onder het genot van een drankje en een hapje. Een medewerker vertelde ons dat ze regelmatig biljartdagen organiseren. Dat lijkt ons iniedergeval super leuk, dus wij zijn van plan om hier vaker terug te komen.

Naast het biljartcafé hebben ze ook een grootte feestzaal, welke ze regelmatig verhuren op afspraak. Deze grootte feestzaal is perfect voor grote bijeenkomsten en feesten. Ik ben zo enthousiast over de locatie en de ruimte dat ik er over na zit te denken om hier binnenkort mijn verjaardag te gaan vieren. Door de ongedwongen sfeer voelde ik mij meer dan welkom.

Wil jij ook biljarten in Tilburg? Dan is Café Bet Kolen de ideale locatie. Ik ben iniedergeval mega enthousiast over dit café. Misschien zie ik jou binnenkort in dit leuke café.

Op de website kun je trouwens alle informatie vinden over de mogelijkheden en over de Biljartavonden.