Je vrijgezellenfeest vier je bij Culinair Centrum!

Wil jij een te gekke vrijgezellenfeest vieren? Zoek niet verder, want dit kan namelijk bij Culinair Centrum. Wij zijn gevestigd in Regio Helmond en Eindhoven. Door onze centrale ligging is dit voor ieder vrijgezellenfeest makkelijk en snel te bereiken. Bij Culinair Centrum denken we graag met je mee en zorgen we er voor dat er een te gek vrijgezellenfeest plaats zal vinden.

De opties bij Culinair Centrum

Bij Culinair Centrum heb je veel opties voor het vieren van je vrijgezellenfeest. Bij ons kun je in de middag al genieten van een gezellige High tea samen met je vriendinnen. Maar je kan er ook voor kiezen om het vrijgezellenfeest in de avond plaats te laten vinden en samen culinaire gerechten te koken onder het genot van een drankje met een van de vele kookworkshops. Het programma van het vrijgezellenfeest kan altijd aangevuld worden met andere activiteiten. Wij hebben hier verschillende soorten mogelijkheden in, zoals een wandel- of fietstocht of een spel als Wie is de mol?. Voor een vrijgezellenfeest bij Culinair Centrum ben je welkom vanaf acht personen. Wij maken graag een offerte op maat voor je op!

Vrijgezellenfeest voor mannen bij Culinair Centrum

Liever een stoere vrijgezellenfeest? Ook dit is mogelijk bij Culinair Centrum. Bij ons kun je gezellig samen met je vrienden lekkere burgers eten met een lekker biertje erbij. Wij bieden namelijk een BBQ workshop aan waarbij je met onze Big Green Egg of Pimogrill leert om grote stukken mals vlees of vis te bereiden. Uiteraard is het ook mogelijk om een van onze andere workshops te volgen waarbij je diverse soorten stoere gerechten leert maken!