stoffen online kopen

Name it shirt Zwart

‘Mam! Mama! MAMA!’

‘Alsjeblieft Tom, schreeuw niet zo hard. Wat is er aan de hand?’‘Waar is mijn Name it shirt zwart? Die wil ik vandaag aan.’ ‘Waarom precies je Name it shirt zwart? Waarom geen ander zwart shirt?’ ‘Die zitten niet zo lekker als mijn Name it shirt zwart. Daarom.’Monica draait zich om en loopt naar de wasmand. ‘Heb je hem hierin gegooid?’‘Nee, natuurlijk niet. Dat doe ik nooit.’ Monica zucht, dat is waar. Ze had zich zo voorgenomen dat ze haar kinderen zou leren zich netjes te gedragen, met mes en vork te eten, hun kamer op te ruimen en de was in de wasmand te gooien. Maar het is allemaal niet gelukt. Voor haar staat een boos kind die zijn Name it shirt zwart kwijt is.

Kinderkleding sale

Ze had het shirt in de kinderkleding sale gekocht, zoals ze zo vaak doet. De kinderkleding sale bood nog altijd zoveel mooie dingen aan, terwijl de prijzen wat vriendelijker waren. Beter bij haar pasten, dat was beter gezegd. Die keer had ze in de kinderkleding sale verschillende zwarte shirts gekocht, een wens van haar zoon. Maar het Name it shirt zwart was populair. Ze had al eens in de kinderkleding sale gekeken of ze er niet nog een kon vinden, maar helaas. Bij de winterkleding baby, daar stonden er nog een paar, maar daar was haar zoon inmiddels uitgegroeid. Ze kon er nog wel eens naar terug verlangen, de tijd dat hij nog winterkleding baby paste en niet zo tegenstribbelde.

Gevonden

‘Maaaaam!’ Geschrokken kijkt Monica op. ‘Je bent geweldig. Het Name it shirt zwart lag gewoon in mijn kast, helemaal schoon. Alleen een beetje verstopt onder een ander.’ Wanneer Tom zijn armen om Monica heen slaat en haar een kus geeft, vergeet ze wat ze net allemaal gedacht heeft. Haar Tom, de liefste van de hele wereld.