Pergola druif

Lees hier over een pergola druif en hoe mooi die kan zijn. Bij Tropic trees kun je voor de lage prijs van twintig euro een pergola druif kopen, en je hebt een struik die tientallen jaren meegaat. Een druif doet het goed in ons klimaat, hoeft geen extra bemesting of bescherming tegen vorst. Een druif moet alleen op de goede plaats staan, en dat is warm in de volle zon. De pergola druif kun je omschrijven als iets voor beginners, als je weinig affiniteit met tuinieren hebt, dan is de druif het goede begin. Iedere nazomer kun je trossen met druiven plukken.

Tropic trees heeft meer bijzondere bomen en struiken

De pergola druif is mooi. Onder de pergola is over het algemeen een zitje, in de zomer heb je daar volop schaduw vanwege het gesloten bladerdek. Als je van die tuinbank naar boven kijkt zie je de trossen met druiven hangen. In het najaar komen de mooiste herfstkleuren, en in het voorjaar weer fris groen blad. Echter Tropic trees heeft meer bijzondere items. Wat denk je van een citrus- of olijfboom? Misschien nog bijzonderder, een vijgenboom? Het kan allemaal in ons klimaat. Tropic trees geeft op de site voorlichting, en het zal je verbazen hoeveel boompjes winterhard zijn en tegen vorst kunnen.

Vegetatie voor binnen en buiten

Voordelig en makkelijk beginnen met een pergola druif, en deze uitbreiden tot een hele exotische boomgaard, is dus geen probleem. Maar Tropic trees heeft ook bijzondere planten voor binnen. Als je dat op de site bekijkt, dan zie je speciale palmboompjes voor binnen terwijl Tropic trees ook palmbomen voor buiten heeft. Hieruit kun je concluderen dat je van een serre een mooie wintertuin kan maken. Een palmboom heeft trouwens het voordeel dat deze het hele jaar groen blijft, terwijl de meeste bomen in de winter kaal zijn, heb jij nog een groene boom. Wat ook bijzonder is, is de agave, deze kan dan op het balkon.