Boot spuiten?

Een boot spuiten mogelijk? Jazeker!
Wij hebben namelijk voor enkele weken terug een boot gekocht. Erg leuk alleen de kleur van de boot ziet er niet uit waardoor we hebben besloten ook de buitenkant te renoveren. Nu is het wel zo dat ik niet bepaald goed ben ik spuiten en ook niet de middelen ervoor heb. Mijn vrouw is al druk aan het zoeken geweest naar een bedrijf in de regio die beschikt over deze middelen. Ik hoef me in ieder geval geen zorgen te maken dat mijn vrouw het niet vinden kan aangezien zij zelf ook werkt met computers. Nu dat ze terecht is gekomen op de website van Spuiterij Zonderwijk waren we beide erg blij!

MAIL-Logo-2015-jpeg1

We hebben er wel eerst voor gekozen om te zoeken naar andere bedrijven die misschien wel goedkoper is, al lijkt me dat haast onmogelijk. Doordat wij maar al te graag onze boot wilde laten spuiten hebben we telefonisch contact gezocht met hun en is duidelijk geworden dat de kosten aantrekkelijk laag is.

Ik moest er dan wel voor zorgen dat de boot daar kwam te staan, dat vond ik persoonlijk nog het lastigste van allemaal aangezien we nog niet in het bezit zijn van een trailer. Een Boot spuiten is dan ook echt aan te raden dit bij hun te doen! Onze boot wordt aankomende week gespoten en ben enorm benieuwd hoe dat het resultaat gaat worden.