Tegels in een outlet

Een tegels outlet is een goede plek om eens te bezoeken, want je kunt er hele goedkope tegels kopen. In een outlet kun je wel tot zo een 80% besparen op tegels. Dit is natuurlijk een flinke korting die je in een gewone winkel nooit zal krijgen.

In een outlet zijn de tegels zo goedkoop omdat ze het direct van de fabrikant inkopen of de outlet is van de fabrikant zelf. In een gewone winkel zijn de prijzen voor tegels hoger omdat er veel bedrijven tussen zitten. Vanaf het punt dat de tegels uit de fabriek komen en totdat ze bij de consument komen worden de tegels door veel handen gewisseld. Iedere bedrijf wil natuurlijk zijn winst pakken. Een tegel dat 50 cent koste wordt zo duur als 6 euro. Dit is natuurlijk ene groot verschil.

In een outlet betaal je 2 of 3 euro voor de tegels en bespaar je dus flink veel geld. Dit zijn natuurlijk maar voorbeelden om te laten zien hoe het in zijn werk gaat. Het minpunt is dat in een outlet de tegels beperkt zijn en door de lage prijzen gaan ze snel op. De fabriek verkoopt zijn tegels aan vaste afnemers en alleen wat er over blijft worden in de outlets verkocht. De ene keer zijn het veel tegels en de andere keer juist minder.