Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Je lichtkoepel koop je bij Bouw-handel, de lichtkoepel specialist

Onze lichtkoepel kochten wij bij Bouw-handel, de lichtkoepel specialist. Deze webshop is gespecialiseerd in bouwmaterialen en heeft een groot assortiment met verschillende lichtkoepels. Welke lichtkoepel voor jou het meest geschikt is, hangt af van je wensen met betrekking tot kleur, materiaal en het aantal lagen. Ook de vorm en de afmetingen kunnen verschillen.

Bouw-handel. de lichtkoepel specialist

Bouw-handel de lichtkoepel specialistBouw-handel is de lichtkoepel specialist dus ze kunnen je alles vertellen over de verschillen tussen de diverse lichtkoepels. Deze informatie kun je ook terugvinden op de website. Als je weet wat de verschillen en specificaties zijn van de verschillende lichtkoepels kun je een goede keuze maken. Kom je er nog niet uit? Dan kun je ook altijd even telefonisch contact opnemen. Deskundige medewerkers helpen je graag verder. Je kunt ze trouwens op werkdagen tot 19.00 uur bereiken en op zondag tussen 12.00 en 16.00 uur. Dus ook als je aan het verbouwen bent naast je gewone werk dan kun je buiten werktijd ook nog contact opnemen. Ideaal voor de doe-het-zelver.

Van losse koepels tot complete sets

Bouw-handel de lichtkoepel specialistBij Bouw-handel.nl kun je niet alleen losse koepels kopen maar ook complete sets, inclusief een dakopstand. Ook vind je in het assortiment ventilatiekoepels en sets voor dakbetreding. Lichttubes, HR++ lichtkoepels en vlakke lichtkoepels behoren ook tot de mogelijkheden. Welke lichtkoepel je ook wenst, bij bouw-handel.nl vind je zeker wat je zoekt.

Duidelijke montage instructie

Onze lichtkoepel is inmiddels zonder veel problemen geplaatst. De montage-instructie was duidelijk en op de website heb ik ook aanvullende tips en adviezen gevonden om het plaatsen nog makkelijker te maken. Hier heb ik veel aan gehad. We zijn erg blij met het resultaat en door de duidelijke omschrijving op de website hebben we een goede keuze kunnen maken. Wanneer we in de toekomst verder gaan met verbouwen zullen we ook andere bouwmaterialen zeker bij bouw-handel.nl bestellen.