scootmobiel

De firma Scootmobiel Vitaal heeft mijn opa verder geholpen

scootmobielMijn opa is sinds vorige week trotse eigenaar van een nieuwe scootmobiel. Omdat hij al enig tijd kampt met beenproblemen werd hij steeds minder mobiel. Hij had het voordeel dat er een deel vergoed werd door zijn verzekering. Hierdoor had hij dus een mooi budget en kon hij kiezen uit meerdere modellen. Dit had hij dan ook gedaan via de website scootmobielvitaal.nl. Zij jullie hier al bekend mee? Voor de mensen die hier naar op zoek zijn, moet hun zeker eens bezoeken. Zoals ik net al zei hebben hun een groot assortiment en dat nog eens voor een betaalbare prijs. Ik zal enkele afbeeldingen toevoegen aan dit blog zodat jullie zelf ook een beeld krijgen.

scootmobielvitaal.nl

Voordat hij de aankoop bij Scootmobiel Vitaal gedaan, kwam er van te voren een medewerker van deze firma aan huis. Mijn opa kreeg een demonstratie om te kijken of dit product ook echt geschikt was voor hem. Hij wist het dan ook gelijk zeker, en ging dus over tot aankoop.

 

Ook gebruikte scootmobielen

Omdat mijn opa dus het geluk had dat hij een deel terug kreeg van zijn verzekering, kon hij dus een nieuwe model aanschaffen. Echter begrijp ik dat wanneer je alles zelf moet betalen je hier niet al te veel aan wilt uitgeven. Vandaar dat Scootmobiel Vitaal ook gebruikte modellen verkoopt. Deze zijn overigens allemaal in goede staat en werken net zo goed. Wanneer je naar de site gaat, zul je zien wat ik bedoel. Zij hebben hier namelijk ook foto’s van op gezet.

scootmobiel 2 personenIndien jij dus een senior kent die hier ook naar op zoek is? Verwijs hem of haar dan door naar deze site, degene zal hier dan ook echt iets aan gaan hebben.