rouwverwerking Purmerend

Rouwverwerking in Purmerend

Door Hilde van Veggel Coaching heb ik goede rouwverwerking in Purmerend gehad. Omdat ik van het ene op het andere moment geconfronteerd werd met de dood van een goede vriend, was ik even de draad van mijn eigen leven kwijt. Ik kon niet normaal meer functioneren in de maatschappij en leed een teruggetrokken leven. Op een gegeven moment wilde ik zelfs mijn bed niet meer uitkomen en dat was het moment dat ik hier professionele hulp voor moest zoeken. Gelukkig had ik die al snel gevonden en ben ik enorm geholpen door dit verlies te leren verwerken.  rouwverwerking Purmerend

Verschillende fases

Hilde van Veggel Coaching heeft mij een goede rouwverwerking in Purmerend gegeven. Zo zegt zij dat er vijf verschillende fases zijn, zoals:

  • Je ontkent
  • Je bent kwaad
  • Je marchandeert
  • Je bent depressief
  • Je aanvaardt het

Natuurlijk zijn deze punten niet voor iedereen van toepassing. Het is en blijft een persoonlijk proces. Voor mij heeft deze manier van aanpak extreem goed geholpen, natuurlijk maakt het het verlies er niet minder om, maar ik weet er nu mee om te gaan. Maar goed dat ik op tijd aan de bel heb getrokken en ermee naar buiten ben gekomen, anders was het misschien heel anders afgelopen met mij.