Plezier met mijn private label parfum!

 

Als eigenaar van een parfumerie ben je dagelijks druk in de weer om je gasten op en top te verzorgen. Nu dat ik van de week had gezien dat wij de private label parfum nog niet in ons assortiment hadden ben ik op het internet gaan zoeken, dit kan natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment! Doordat ik via het internet ben gaan zoeken hoopte ik het wel sneller te vinden zodat ik niet stad en land af hoeft te gaan. Dit heeft ertoe geleid dat ik direct terecht ben gekomen op de website van cosmetize.nl. Bij hun is het mogelijk om een grote partij parfum te bestellen om de klanten te voorzien van heerlijke geuren, zo hoort een parfum toch ook te ruiken?

logo-COSMETIZE-1

Plezier van het internet

Natuurlijk ben ik van mening dat ik het eerst zelf wil ruiken alvorens ik het in het assortiment opneem. Zo heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf en een afspraak gemaakt. Dankzij deze afspraak kan ik het met mijn eigen ogen en neus zien hoe dat de geuren zijn en of dat het geschikt is voor in onze winkel.

De private label parfum is dan ook uitermate geschikt voor zowel de vrouw als man. De geuren die hieruit voortvloeien zijn enorm prettig om te ruiken. Dit kon ik dan ook niet laten staan waardoor ik ervoor heb gekozen om een eerste proef af te nemen en te zien hoe dat de klanten hierop reageren. Al met al heb ik alweer een tweede bestelling bij hun geplaatst aangezien het nu al verkocht is!