Nieuwe schoolstoelen kopen

Vanaf het moment dat ik ben gaan werken op deze school hadden we deze stoelen al in gebruik. Momenteel werk ik hier nu 15 jaar, overigens wel met enorm veel plezier! Aangezien deze stoelen toe zijn aan vervanging ben ik op het internet gaan zoeken naar nieuwe schoolstoelen. Het moeten trouwens geen gewone schoolstoelen zijn maar stoelen welke we kunnen aanpassen aan het kind. Ik werk namelijk op een school waar kinderen met een lichamelijk beperking gemakkelijk kunnen leren en werken. Echter wist ik niet waar ik deze schoolstoelen kopen kan!

logo

Doordat ik de kinderen een plezier wil doen ben ik intensief gaan zoeken op het internet. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van kindermeubilair.nl. Hier hebben ze namelijk een verstelbare tafel en tevens ook schoolstoelen welke perfect zijn!

Korting?

Omdat wij voor iedere leerling nieuwe schoolstoelen kopen willen hoopte we hiervoor korting te krijgen. Het gaat hier immers om 450 nieuwe stoelen…

foto5-640x427

Door telefonisch in contact te komen met dit bedrijf wisten wij het zo over te brengen dat we korting hebben gekregen! Omdat de kosten aantrekkelijk genoeg is om te bestellen hebben we het ook meteen gedaan. Hoe snel kan een levering zijn!

We hadden binnen vijf dagen onze bestelling al in huis! De kinderen zijn dan ook echt allemaal voorzien van een nieuwe stoel!