Kunst Terneuzen

Hoe leuk is het om je eigen kunst te maken? Niet veel mensen kunnen dit beamen waardoor dit juiste leuk is om het eens te proberen toch? Kunst Terneuzen en omstreken is dan ook erg leuk om dit eens te volgen. Ik spreek dan over Utopia Keramiek aangezien dit bedrijf diverse workshops geeft, tevens is het ook mogelijk om bij hun een cursus te volgen.

kope

Het werken naar schitterende kunst is uiteraard zeer aan te raden aangezien dit een persoonlijk belevenis wordt. Ga je voor jouw gevoel op het doek of hou je het zacht en beperkt? Dit alles beslis jij uiteraard zelf waardoor je als het ware je eigen kunst maakt!

Ik wilde ook!cropped-cropped-slidefoto3

Het feit dat ik maar al te graag wilde meemaken hoe dat dit ervaren wordt heb ik me ook ingeschreven voor deze workshop. Via het internet is het mogelijk om een bericht naar hun te sturen of telefonisch contact opnemen met hun. Ik heb ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen zodat ik direct aantal  vragen kan stellen. Achteraf gezien was alles duidelijk voor mij waardoor ik niet kon wachten tot het zover was! Vorige week heb ik de eerste workshop mogen volgen, dit was fenomenaal! Gezellige groepje waar we een enorme leuke dag mee hebben gehad. Dit gaf mij dan ook de doorslag om mij nogmaals in te schrijven! Door te zoeken op Kunst Terneuzen weet ik in ieder geval zeker dat ik eens wat anders voor handen heb als het standaard!